Training: "How to make your workshop work"  

“Het succes begint bij het geven van de juiste workshop”

 

Als coach/hulpverlener/begeleider wil je het beste voor je cliënten. Je wilt inspireren, je wilt graag dat ze naar huis gaan met inzichten en inspiratie en het liefste ook nog met een big smile op hun gezicht. Je wilt iets bieden wat van betekenis is, waar de ander echt iets aan heeft!

Maar je wilt ook graag groei zien in jou praktijk. Meer mogelijkheden en tools om in te kunnen zetten voor mooie resultaten.

Door het geven van workshops kunnen jou (toekomstige) cliënten je op een laagdrempelige manier leren kennen. Met als gevolg meer naamsbekendheid, mogelijkheden en omzet. Maar hoe geef je nu een succesvolle workshop vorm? In deze training, op het mooie eiland Texel, (maar 20 minuutjes met de boot en je bent er al!) ga ik je dat leren! 


 

how to make you tafel.jpg

Welke workshop leer ik je in deze training te geven? 

"How to make your workshop work"  

-Deze workshop bestaat uit een combinatie van schrijfopdrachten en coachen via het maken van een moodboard. Het moodboard is in deze echt een tool om door gerichte vragen te stellen naar een diepere laag te komen en zo antwoorden te vinden in waar je kernwaarden liggen en wat jou drijft. Zo kom je, in combinatie met de schrijfopdrachten, als het ware uit bij je innerlijke krachtbron. Een mooi en krachtig proces.

 

Wat mag je verwachten: 

-Een kant en klare workshop, die bewezen succesvol is, die je zelf ook gaat ervaren en die je direct na deze training in kunt zetten en aan kunt passen aan jou doelgroep. (Je kunt dus de kosten van deze training direct terug verdienen!) Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden en kunt er direct mee aan de slag. Hoe fijn is dat!

-Veel inspiratie en feelgood momenten, hierdoor ervaar je zelf hoe je dit kunt creëren voor je cliënten, zodat je net “dat beetje meer” te bieden hebt en de deelnemers je zullen herinneren.
-Een leuk maar intensief programma, vol tips en tools om jou workshop tot een succes te maken.

-Je leert hoe je verbinding in de groep kunt maken.
-Gedetailleerde uitleg van de technieken en ruimte voor vragen.
-Al het materiaal nodig voor deze training.
- Een lekkere lunch.
-Succes verzekert!

Eerstvolgende datum:

Zaterdag 23 maart van 10.00 tot 15.00 uur.

Locatie: Haffelderweg 26, Den Burg Texel

 

Investering: 249 euro incl. BTW. 

Wil je meer informatie (ook voor tips over accommodatie) stuur dan gerust een pb of mail naar: dianam71@hotmail.com