Aromatherapiemassage

 

Kun je wel een opkikkertje gebruiken? Ben je echt even toe aan ontspanning? Even een verwenmoment voor jezelf? Je voelt de spanning in je lijf. Je hebt echt behoefte om even tot jezelf te komen. “Even terugschakelen naar een rustig gevoel”.  Deze massage is echt een cadeau aan jezelf. Even bijkomen en met een ontspannen gevoel na de massage weer thuiskomen.

 

 

 

relaxation-684716_640.jpg

Deze holistische massage richt zich onder meer op je gespannen spieren maar ook op het kalmeren van je centraal zenuwstelsel. Dit betekent dat het soms stevig is, waar er veel spanning is, maar ook rustig en ritmisch, om optimaal te kunnen zakken in een compleet gevoel van ontspanning.

Ik werk op mijn gevoel en gebruik verschillende technieken vanuit verschillende stromingen en filosofieën zodat je je optimaal kunt opladen.

Ik gebruik alleen plantaardige en etherische oliën.  Iedere olie heeft haar eigen unieke kwaliteiten en wordt speciaal voor jou samengesteld zodat het helemaal bij je past. Zo wordt je van top tot teen omhult in heerlijke geuren!

(Prijs: 60 euro voor de gehele behandeling: 75 minuten, 50 euro voor 60 minuten, 30 euro voor Aroma- Rug-massage: 30 minuten).